کوله پشتی نامناسب ،عامل صدمات جبران ناپذیربه ستون فقرات کودکان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی الهام فتاحی کارشناس نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی به مناسبت آغاز سال تحصیلی در خصوص نحوئ انتخاب کوله پشتی مناسب برای دانش آموزان گفتند در زمان خرید کوله پشتی دقت نمایید لبه بالایی کوله پشتی همسطح شانه قرار گیرد ،همچنین عرض کوله پشتی نباید بیش ازفاصله دوشانه باشد.

این کارشناس افزود بندکوله پشتی بایدضخیم باپهنای حدود پنج سانتی مترودارای پدباشدبندها باید قابل تنظیم و روی سینه قرار گیرد.

وی در ادامه گفت کوله پشتی بایدمتناسب باابعاد بدن بوده بگونه ای کاملا" چسبیده به پشت دانش آموز قرار گیرد . درحالت طبیعی ،کوله پشتی پس از آویزان کردن باید حدود سه سانتی متربالاترازگودی کمر قرار بگیرد.

ایشان در خاتمه تاکید کرد مجموع وزن کوله پشتی ومحتویات آن نباید بیش از 15 درصد وزن دانش آموز باشد.