در سال تحصیلی جدید براساس طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت مراقبتهای بهداشتی دانش آموزان انجام میشود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نشست مروری بر برنامه های  سال تحصیلی95-96 توسط واحد سلامت نوجوانان ، جوانان ومدارس معاونت بهداشتی  وبا حضور کارشناسان سلامت نوجوانان مدارس شهرستانها برگزار گردید .

در این نشست بحث مراقبتهای نوجوانان وجوانان در مدارس براساس طرح تحول سلامت ونحو گزارش دهی براساس سامانه مطرح گردید.

در ادامه خانم الهام فتاحی کارشناس سلامت نوجوانان ، جوانان ومدارس معاونت بهداشتی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری  دانش آموزان بر اساس طرح تحول سلامت در پایه های اول ، چهارم وهفتم ( سنین 6و 9 و12 سالگی ) مورد ارزیابی مقدماتی (برسی جسمی و روانی ) ومعاینه پزشک قرار خواهند گرفت  ، برنامه ها را برای تعیی تشریح نمودند.

ضمنا برنامه های غربالگری پدیکلوزیس ( شپش سر ) در بین دانش اموزان کلیه مقاطع تحصیلی ومکمل یاری (آهن وویتامین "د") در سال تحصیلی 95-96 مورد توجه ویزه قرار خواهد گرفت .