به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی از ابتدای سال جاری تاکنون دو مرحله سبدهای
غذایی مادران باردار و شیرده با هماهنگی معاونت بهداشتی و مراکز بهداشت
شهرستانها و مشارکت بنیاد علوی توزیع شده
است و نوبت سوم توزیع سبد های غذایی از
تاریخ هشتم شهریور ماه آغاز و تا پانزدهم در سطح کلیه شهرستانهای تابعه ادامه دارد.
در این مرحله 1194
مادر باردار و شیرده ساکن مناطق روستایی با حضور کارشناسان تغذیه و مادران مراکز
بهداشت و نمایندگان بنیاد مستضعفان کرمانشاه
، سبد غذایی برای مصرف دو ماهه را دریافت می
نمایند .
سبد غذایی توزیع شده شامل اقلام
غذایی مانند برنج،
ماکارونی، نخود،
لوبیا چیتی، لپه، عدس،
بلغور جو، سویا، پنیر ، خرما، روغن ،
حلوارده، مرغ و عسل است و هدف از اجرای این طرح ارتقاء سطح سلامت
تغذیه ایی مادران باردار و شیرده و نوزادان آنها می باشد .