کارگاه آموزشی طراحی و تدوین برنامه پاسخ به بلایا و فوریتها (EOP ) برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی طراحی و تدوین برنامه پاسخ به بلایا و فوریتها (EOP ) روز سه شنبه نوزدهم مرداد ماه  در معاونت بهداشتی برگزار گردید . در این نشست که با حضور روسای مراکز بهداشت، کارشناسان مسئول مدیریت خطر بلایا کلیه شهرستانها و رئیس مرکز فوریتهای پزشکی و مسئول EOC  دانشگاه، همچنین کلیه اعضاء کمیته بهداشت در حوادث غیر مترقبه معاونت بهداشتی تشکیل شد ابتدا مهندس اردلان معاون اجرایی با بیان اینکه روند افزایشی بلایای طبیعی و انسان ساخت در دنیا مشاهده می شود تاکید داشتند که مدیران شبکه و معاونین آنها باید از اجرای برنامه های ادغام یافته مدیریت خطر بلایا در نظام شبکه حمایت نمایند.

سپس مدیر گروه بلایای معاونت بهداشتی (مهندس ارسلان شیرزادی) مطالب خود را در زمینه ضرورت برنامه ریزی برای بلایا ، مبانی عملیات پاسخ در EOP- کارکردهای فاز آمادگی و کارکردهای مدیریتی را ارائه کردند .

بعداز آن ابتدا خانم مظفری مسئول EOC  دانشگاه و آقای آزادی کارشناس مسئول آموزش مرکز فوریتهای پزشکی در زمینه کارکردهای اختصاصی و تخصصی اورژانس پیش بیمارستان و آمادگی بیمارستان مطالبی را بیان نمودند .

در ادامه بقیه کاردهای تخصصی کلیه واحدهای عملیاتی از جمله مبارزه با بیماریهای واگیر و غیر واگیر ، سلامت محیط ، سلامت جمعیت و خانواده ، تغذیه ، آموزش سلامت ، خدمات آزمایشگاهی و خدمات دارویی در بلایا توسط همکاران معاونت بهداشتی ارائه شد .