معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جز سه دانشگاه برتر از نظر فعالیت های آموزشی در خصوص کنترل بیماری تب مالت شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه سوم فعالیتهای آموزشی وبهداشتی کنترل بیماری تب مالت را بدست آورد.

در همایش کشوری تقدیر از مربیان مردمی آموزش بیماری تب مالت که با حضور دکتر سیاری معاون محترم بهداشت در وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی برگزار گردید، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از میان 58 دانشگاه سطح کشور رتبه سوم فعالیت های آموزشی وبهداشتی کنترل بیماری بروسلوز را بدست آورد .

در این همایش از مدیر گروه بیماریها آقای دکتر بیگلری و آقای مهدیزاد کارشناس برنامه زئونوز معاونت بهداشتی تقدیر شد.

۲۰ اَمرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹