مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه میزبان پایش منطقه ای واحد های ارائه دهنده خدمت

دکتر شکیبا : هدف از برگزاری این پایش ها انتقال تجربیات وتعامل بیشتر است .

مطابق برنامه ریزی های بعمل آمده توسط معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، پایش منطقه ای واحدهای ارائه دهنده خدمت هر بار در یکی از شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار گردید که در روز پانزدهم اردیبهشت ماه 1394،مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه میزبان این برنامه بود .
در این برنامه تیم های پایش کننده از معاونت بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گردهم آمدند.
ابتدا دکتر امید بحیرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم به همکاران محترم ، به بیان خلاصه ای پیرامون تعداد مراکز شهری و روستایی و خانه های بهداشت و هم چنین فعالیتهای مرکزبهداشت کرمانشاه پرداخت.

در ادامه دکتر شکیبا معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه ، هدف از برگزاری چنین برنامه هایی را انتقال تجربیات و تعامل بیشتر عنوان کرد و در پایان نیز مهندس صحرایی مدیر گروه طرح و توسعه معاونت بهداشتی ضمن گروه بندی و سازماندهی و اعلام مراکز پایش شونده در خصوص نحوه تکمیل چک لیست ها نیز توضیحاتی ارائه نمودند .

مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه میزبان پایش منطقه ای  4

مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه میزبان پایش منطقه ای  5