نشست مشترک اداره کل بیمه سلامت استان ، سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ نوزدهم اردیبهشت ماه نشستی با حضور جناب آقای دکتر کبیر مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در هتل پارسیان کرمانشاه، برگزار گردید.

در این جلسه دکتر قادری مدیر کل بیمه سلامت استان به نقش محوری اداره کل بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی در راستای اجرای هر چه بهتر نظام تحول سلامت اشاره نمودند.

ودر ادامه دکتر کریم ضمن تشریح برنامه های دانشگاه و در راس آنها پرونده سلامت الکترونیکی و پروژه پاوه، به تعامل مناسب با اداره کل بیمه سلامت و سازمان نظام پزشکی استان پرداختند و ارائه خدمت به مردم محروم این استان را از افتخارات دانشگاه بیان نمودند.

سپس معاونین بهداشتی، درمان و غذا ودارو گزارشی از عملکرد حوزه خود و انتظارات از اداره کل بیمه سلامت استان را بیان نمودند.

همچنین  دکتر شکیبا ضمن بیان تلاش مجموعه  معاونت بهداشتی در راستای اجرای هر چه بهتر و با کیفیت برنامه پزشک خانواده روستایی، از همکاری و تعامل بسیار مطلوب اداره کل بیمه سلامت استان تقدیر و تشکر نمودند.

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۴:۱۰