نشست هماهنگی موضوعات بهداشتی درمانی در جهت انعقاد تفاهم نامه فی مابین معاونت بهداشتی دانشگاه وسازمان امور زندانها تشکیل شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی  جلسه هماهنگی موضوعات بهداشتی درمانی در جهت انعقاد تفاهم نامه فی مابین معاونت بهداشتی دانشگاه وسازمان امور زندانها تشکیل شد .

دراین نشست که با هدف ارتقاء وضعیت بهداشتی و درمانی زندانیان  برگزار شدآقای اسد بیگی مدیر کل امور زندانها واقدامات تامینی استان زندان را مجموعه پرجمعیت جامعه دانسته وعنوان کرد این ندامتگاه از سال 1354 به بهره برداری رسیده و استاندارد ظرفیت  آن حدود 600 تا 1000 نفر است در حالیکه آمار زندانیان بیشتر از ظرفیت  موجوداست ودر حال حاضر نیزازنظر فضای فیزیکی و تراکم آماری جمعیت ، همچنین سرانه هایی که باید در بخش بهداشت ودرمان هزینه کنیم  با کمبود مواجه هستیم.

ایشان به بدهی این سازمان به 4 بیمارستان سطح استان  بابت درمان زندانیان اشاره کرده و خواهان همکاری دانشگاه در این زمینه شدند.

وی در خصوص نیروی انسانی ندامتگاهها نیزگفت در زندان مرکزی ماهیدشت  با کمبود نیروی درمانی مخصوصا پزشک مواجه هستیم ،همچنین  در جهت نوسازی و ارتقای فرایند ها  کمبودهایی  داریم  و نیازمندکمک هاومساعدت های دانشگاه علوم پزشکی هستیم .

مسئول بهداری و سلامت اداره زندان هانیز برضرورت انعقاد  تفاهم نامه برای افزایش مشارکت بین دوسازمان تاکید کردند.

درادامه دکتر شکیبانیز ضمن تقدیرو تشکر جهت برگزاری چنین نشستی گفتند دراینجا جمعیتی حضوردارند که باید برای بازگشت به جامعه آماده باشند وما دربحث بهداشتی میتوانیم  اقداماتی در بحث HIV  وهپاتیت C و B برای زندانیان  انجام دهیم .

ایشان همچنین با تاکید بر پیشگیری ازبیماریهای مختلف در ندامتگاهها یادآور شدند در انعقاد تفاهم نامه با عنایت به طرح تحول سلامت در حد توان وامکان مساعدتهای لازم را خواهیم داشت .