اخبار

در کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان مصوب شد لاشه گوشت‌های استحصالی، پس از پیشسرد به بازار عرضه گردد.

در کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان مصوب شد لاشه گوشت‌های استحصالی، پس از پیشسرد  به بازار عرضه گردد.

 

   به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه پیگیری تصمیمات چهارمین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست مدیر کل محترم دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و  دبیری معاونت محترم امور بهداشتی و با حضور مدیران ارشد سازمان‌های مرتبط، روز شنبه دهم بهمن ماه  در سالن جلسات حوزه معاونت سیاسی امنیتی استانداری برگزار گردید.

   در این جلسه موضوع چگونگی راه اندازی سالن پیشسرد در کشتارگاه دام بیستون و بررسی موانع و مشکلات استقرار این امر در دستور کار قرار گرفت و با توجه به وجود تجهیزات ، تاسیسات و زیرساخت مورد نیاز جهت اجرای پیشسرد در کشتارگاه ، مقرر گردید در اسرع وقت و با در نظر گرفتن تمهیدات قانونی لازم و به منظور بهبود کیفیت گوشت و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های زئونوز، لاشه گوشت‌های استحصالی، مرحله پیشسرد را طی نموده و سپس به بازار عرضه گردد. در صورت انجام این امر گامی مهم به منظور ارتقا‌ء شاخص‌های بهداشتی گوشت برداشته شده و برای اولین بار در استان سالن پیشسرد شروع بکار خواهد کرد.
۱۱ بهمن ۱۳۹۴ ۱۴:۴۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید