کارگاه آموزشی آشنایی با اختلالات روانی کودکان و نوجوانان و پیشگیری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی آشنایی با اختلالات روانی کودکان و نوجوانان و پیشگیری از اعتیاد راس ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخه بیست وچهارم تیر ماه با حضور کارشناسان و کارکنان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر خادمی قائم مقام محترم معاونت امور بهداشتی ضمن خیر مقدم,  اهداف کارگاه را بیان نمودند و سپس آقای حقیقیان کارشناس سلامت روان در خصوص اختلالات روانی کودکان و نوجوانان و در ادامه آقای فیض الهی کارشناس سلامت روان در خصوص علل, انگیزه و پیشگیری از اعتیاد مطالبی را ارائه نمودند.