اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در سال جاری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان روز چهارشنبه شانزدهم خرداد ماه سالجاری رأس ساعت 15 به ریاست مهندس آزرمی معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری و با حضور بیش از چهل نفر از مسئولین ارشد استان در سالن جلسات حوزه معاونت سیاسی امنیتی استانداری تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و دبیر کارگروه، ضمن خیرمقدم به حضار، مطالبی در خصوص برپایی نمایشگاه هفته سلامت و اقدامات انجام شده در این خصوص عنوان نمود، سپس دکتر رضایی طرح احداث دهکده سلامت در شهر کرمانشاه را ارائه نمود و مقرر گردید کارگروهی جهت بررسی این طرح تشکیل و برای اجرایی شدن آن و جانمایی به شورای عالی شهرسازی ارجاع گردد، ضمناً مقرر گردید در جلسه شورای معاونین استانداری و با حضور استاندار محترم به بررسی زوایای مختلف طرح پرداخته شود.

در ادامه مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق اصناف و سایر دستگاه های مرتبط، طرح نان سالم را آماده و اجرا نمایند.