جلسه برنامه خدمات رسانی به حاشیه شهر با حضور جناب آقای دکتر کریم در معاونت امور بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی روز شنبه دوازدهم اردیبهشت ماه سالجاری جلسه برنامه خدمات رسانی به حاشیه شهر با حضور جناب آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دردفتر معاونت امور بهداشتی برگزار گردید. دراین جلسه، معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه، مدیرهسته گزینش، مدیر حراست، مدیرتوسعه سازمان ومنابع انسانی، مدیرمالی دانشگاه ومدیران شبکه های بهداشت ودرمان شهرستانهای مجری برنامه(9 شهرستان) شرکت نمودند.

در این جلسه آقای دکتر کریم ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک ولادت باسعادت امیرمومنان حضرت علی ( ع) ضمن برشمردن مزایای طرح ، از مدیران شبکه ها خواستند جهت اجرای هرچه بهتر برنامه اهتمام ویژه داشته باشند.

درادامه نکات مهمی از جمله خرید تجهیزات پایگاه به صورت متمرکز، تهیه جدول زمان بندی برای اجرای برنامه و نحوه عقد قرارداد مورد بحث قرار گرفت. آقای دکتر احمدی معاون اموربهداشتی ورئیس مرکزبهد اشت استان نیز ضمن تبریک به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی (ع) انتظارات واهداف برنامه رابیان نمودند. سپس آقای مهندس اردلان معاون اجرایی گزارشی از اقدامات انجام شده دراین زمینه وشروع آموزش 120 ساعت به پرسنل را تاکید نمودند. درپایان مدیران شبکه گزارش ازاقدامات انجام شده ارائه نمودند.