کارگاه 2 روزه مراقبت کودک سالم (wcc) و ترویج تغذیه با شیر مادر در روزهای یازدهم و دوازدهم بهمن ماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه 2 روزه مراقبت کودک سالم (wcc) و ترویج تغذیه با شیر مادر در روزهای یازدهم و دوازدهم بهمن ماه سالجاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این نشست ابتدا خانم مهرانگیز جمشیدپور مدیر گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشتی به بیان اهداف کارگاه و برنامه های سلامت خانواده اشاره داشتند و سپس دکتر ماندانا قادری متخصص اطفال به ارزیابی و طبقه بندی کودک سالم پرداخته و در خصوص استفاده از مهارت های برقراری ارتباط مناسب و مشاوره با مادر در مورد مشکلات تغذیه ای و اختلال رشد کودک مطالبی را عنوان نمودند.

ایشان در خصوص اثرات تغذیه با شیر مادر بر خانواده ها و جوامع و مکانیسم تکامل سیستم ایمنی و حفاظت شیرخوار با شیر مادر در مواردی را عنوان کردند.

در روز دوم این کارگاه نیز خانم دکتر فاطمه نجف زاده در خصوص وضعیت صحیح شیر دهی نحوئ شیر دهی مادران شاغل  دلایل امتناع شیر خوار ودوشیدن وذخیره سازی شیر مادر مطالبی را عنوان کردند ودر پایان فیلم آموزشی شیر دهی نمایش داده شد .