جلسه هم اندیشی رؤسای شبکه ها و مدیران گروه معاونت بهداشتی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در جلسه هم اندیشی رؤسای شبکه ها  ومدیران گروهها معاونت بهداشتی دکتر احمدی معاونت بهداشتی با بیان اینکه برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت شامل 6 برنامه، 8 پروژه و 10 بسته خدمت است  گزارش مختصری از پایش دکتر سیاری معاون محترم بهداشت وزارتخانه از شهرستان پاوه ارائه دادند وی همچنین بر هزینه کرد اعتبارات برنامه پزشک خانواده با اولویت محل زیست پزشک، ستاد مرکز بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی شهری مجری برنامه، مراکز بهداشتی درمانی روستایی مجری برنامه و  خانه های بهداشت تاکید نمودند .

ایشان در این نشست اهمیت داروهای مکمل از سهم 4% سرانه پزشک خانواده و ارائه خدمات فیشورسیلانت و فلورایدتراپی به جمعیت تحت پوشش برنامه پزشک خانواده از محل 4% سهم سرانه پزشک خانواده را یادآور شدند .

در ادامه دکتر افتخاری رئیس اداره نظارت اداره کل بیمه سلامت استان بر نظارت بیشتر بر مراکز مجری برنامه ونظارت بر بیتوته مراکز مجری برنامه وتکمیل پرونده سلامت توسط پزشکان و ارائه خدمات دهان و دندان به جمعیت تحت پوشش برنامه مطالبی را عنوان نمودند .

سپس مهندس اردلان معاونت اجرایی معاونت بهداشتی تأکید بر هزینه کرد اعتبارات برنامه پزشک خانواده را یادآور شدند .

همچنین خانم جمشیدپور مدیر گروه سلامت خانواده در خصوص برنامه FSH مانیتورینگ مطالبی را ارائه دادند .

در خاتمه مهندس صحرایی کارشناس گروه طرح وگسترش در خصوص پرونده سلامت الکترونیک بر آماده سازی بهتر جهت پیاده سازی پرونده سلامت الکترونیک در شهرهای تابعه استان تاکید نمودند.

۹ دی ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵