کارگاه آموزشی تغذیه در سنین مدرسه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ بیست وسوم آذر ماه سالجاری کارگاه آموزشی  استانی تغذیه در سنین مدرسه توسط گروه تغذیه و سلامت خانواده معاونت بهداشتی جهت کلیه کارشناسان مسئول برنامه تغذیه و نیز کارشناسان مسئول واحد بهداشت مدارس  مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه و نماینده اداره کل اموزش و پرورش استان  برگزار گزدید .

در این کارگاه  مطالب آموزشی در خصوص اهمیت تغذیه در مدارس توسط خانم جمشیدپور مدیر گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی و  تغذیه و یادگیری توسط اقای دکتر نچواک و  تغذیه در سنین دبستان توسط خانم حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی وتغذیه در سنین بلوغ و اهمیت برنامه های مکمل یاری توسط آقای دکتر پاسدار متخصص تغذیه و همچنین  پایش رشد دانش آموزان توسط آقای اردیخانی  کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی ارائه  گردید .