کارگاه یک روزه ابتکارات جامعه محور با رویکرد روستای سالم توسط گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید .

کارگاه یک روزه  ابتکارات جامعه محور با رویکرد روستای سالم توسط گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی  برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی  معاونت بهداشتی کارگاه یک روزه  ابتکارات جامعه محور با رویکرد روستای سالم توسط گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی در تاریخ  بیست وپنجم  آذر ماه سالجاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید .

در این کارگاه ابتدا مهندس کرمی مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای به بیان اهداف کارگاه  و ضرورت  برنامه روستای سالم واهمیت آن در استان پرداختند سپس سرکار خانم تابنده کارشناس مسئول  بهسازی محیط روستا با بیان مقدمه ای از برنامه ابتکارات جامعه محور به ضروریات نیازهای اساسی  توسعه  روستا وگامهای اجرایی در خصوص  اجرای برنامه روستای سالم وشهر سالم  پرداختند .

این کارگاه  جهت کارشناسان به مسئولان بهداشت محیط   وکارشناسان بهسازی محیط شهر ستانهای  تابعه برگزار گردید .