واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه مسئول اجرای طرح « نیازسنجی آموزشی جوانان 30-19 ساله مناطق شهری و روستایی »شده است.

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه مسئول اجرای  طرح « نیازسنجی آموزشی جوانان 30-19 ساله مناطق شهری و روستایی »شده است.

نیازسنجی آموزشی در جهت هدفمند نمودن آموزش خود مراقبتی به جوانان استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی الهه جهاندیده کارشناس مسئول سلامت مدارس این معاونت گفت :ارائه خدمات آموزشی از مهمترین فعالیت های سلامت نوجوانان و جوانان است که آنان را نسبت به مخاطرات سلامت آگاه نموده و موجب افزایش توانمندی در زمینه خود مراقبتی و مهارت سالم زیستن در آنها می گردد.

وی افزودنیازسنجی از ضروریات برنامه ریزی آموزشی هدفمند است که موجبات جهت دارشدن و کاربردی نمودن فعالیت های آموزشی کارکنان سلامت می گردد.

اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طرح « نیازسنجی آموزشی جوانان 30-19 ساله مناطق شهری و روستایی » را تدوین و به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ نموده است. واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه مسئول اجرای این طرح است. ابزار این نیازسنجی پرسشنامه شامل سوالات مربوط به نیازهای سلامت جسمی و روانی در  گروه سنی مذکور است.

ضمنازمان اجرا از دی ماه لغایت اسفند ماه 1393 می باشد.