همایش (( زایمان فقط زایمان طبیعی، مگر اینکه ..... )) همزمان در 14 شهرستان برگزار شد.

این همایش آموزشی، با هدف ارتقائ سطح آگاهی عموم جامعه خصوصا" خانمهایی که بارداری اول را تجربه میکنند به همراه همسران آنهابرگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ یکم آذر ماه سالجاری  همایشی تحت عنوان (( زایمان فقط زایمان طبیعی، مگر اینکه ..... ))همزمان راس ساعت 10 صبح در 14 شهرستان تابعه استان با حضور ناظرین استانی با مدیریت سلامت خانواده برگزار گردید .

در این همایش آموزشی،که با  هدف ارتقائ سطح آگاهی عموم جامعه خصوصا" خانمهایی که بارداری اول را تجربه میکنند به همراه همسران آنهابرگزار گردید،  در زمینه مزایای زایمان به روش طبیعی مطالب جامع و کاملی ارائه شد.

همچنین تعداد 530 نفر مرد و 835 نفر زن باردار شکم اول در این همایش شرکت داشتند که حضور نمایندگان محترم سایر ادارات و ارگانها در این برنامه چشمگیر و قابل تقدیر بود .

در این همایش برنامه هایی شامل  ارائه مطالب علمی توسط متخصصین زنان و اطفال در زمینه مزایای زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد ، برگزاری مسابقه ، اهدای جوایز به برندگان مسابقه  ،اجرای برنامه های شاد و مفرح و  توزیع نشریات آموزشی به شرکت کنندگان  اجرا گردید.