نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه : مصرف تخم مرغ نبایددر هیچ گروه سنی حذف شود
·
نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی به مناسبت روز جهانی تخم مرغ در خصوص خواص آن گفت پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل ، قابل جذب و با کیفیت بالا(دارای
تمام 9 اسید آمینه ضروری برای بدن ) است .
·
تخم مرغ
حاوی ویتامین های B12 ، 6B ، D ،A ،E و اسید فولیک می باشد. زرده تخم مرغ منبع غنی بتاکاروتن می باشد که در
حفاظت سلول های چشم نقش دارد و به پیشگیری
از آب مروارید ومشکلات بینایی در افراد سالخورده کمک می کند .
·
به زنان باردار و شیرده ، کودکان و نوجوانان در
حال رشد و ورزشکاران توصیه میشود تخم مرغ بیشتر مصرف کنند. ایشان تاکید کرد تخم مرغ نقش مهمی در ایجاد سیری در وعده صبحانه
دارد و به همین دلیل باعث کاهش وزن میشود .
ازم مصرف تخم مرغ خام به علت احتمال وجود آلودگی
و مسمومیت غذایی بپرهیزید.
·
وی در خاتمه یادآور شد آب پز کردن ( به صورت سفیده و زرده کاملا سفت
شده ) بهترین روش طبخ تخم مرغ می باشد .