ساندویج هایی که در منزل تهیه می شوند ، علاوه بر ارزش غذایی بالا ، کم هزینه بوده و به راحتی در دسترس اکثریت خانواده ها قرار دارد .
نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی گفت دانش
آموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده نیز نیاز دارند . در این سنین
دانش آموزان ، باید هر 4 تا 6 ساعت برای
نگه داشتن غلظت قند خون در حد طبیعی ، غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد
مغز در حد مطلوب باقی بماند . در دانش آموزان ، کبد که مسئول ذخیره گلوکز به صورت
گلیکوژن و آزاد سازی آن به خون در صورت نیاز می باشد ، تنها برای حدود 4 ساعت
گلیکوژن ذخیره میکند بنا براین دانش آموزان به خوردن غذا در وعده های بیشتر نیاز
دارند و باید بین صبح تا ظهر و ظهر تا شب میان وعده مصرف کنند .
ارزش غذایی میان وعده ها باید در نظر گرفته شود .ومواد غذایی باید انتخاب شوند که از
یک یا چند گروه اصلی غذایی تهیه شده باشند . ساندویج هایی که در منزل تهیه می شوند
، علاوه بر ارزش غذایی بالا ، کم هزینه بوده و به راحتی در دسترس اکثریت خانواده
ها قرار دارد .
وی در خاتمه یادآور شد به
طور خلاصه اشتهای دانش آموزان و نیاز به مواد مغذی در رشد آنها منعکس میگردد .ودانش
آموزانی که دائما گرسنه هستند و خوب تغذیه نمی شوند به تاخیر رشد ، کم وزنی ،
لاغری و کوتاه قدی دچار می شوند.