کارگاه آموزشی برنامه آموزش تغذیه و آهن یاری در دختران نوجوان در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی برنامه آموزش تغذیه و آهن یاری در دختران نوجوان در  معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی برنامه آموزش تغذیه و آهن یاری در دختران نوجوان در تاریخ 30 شهریور ماه سالجاری در سالن معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این کارگاه پس از خیرمقدم گویی و بیان اهداف توسط مهندس اردلان معاون فنی آقای محمدی معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش در خصوص اهمیت سلامت تغذیه ای دانش آموزان مطالبی را عنوان داشتند. سپس آقای اردیخانی کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص علل و اهمیت کم خونی فقرآهن صحبت نمودند.

در این کارگاه خانم نیلوفر حیدری کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص ارتقاء سطح سلامت دختران دانش آموز از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی و همچنین نقش ویتامین D در سلامت دانش آموزان مباحثی را عنوان نمودند.

همچنین خانم زارعی رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش در خصوص دستورالعمل اجرایی برنامه آهن یاری در سطح مدارس را توضیحاتی ارائه داد.

در خاتمه خانم جمشیدپور مدیر گروه تغذیه و سلامت خانواده معاونت بهداشتی به جمع بندی کارگاه پرداختند.

عکس