استان کرمانشاه به عنوان پایلوت کشوری برنامه سلامت جوانان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جهاندیده کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان ، نوجوانان ومدارس گفت : اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت  ،درمان وآموزش پزشکی به منظور تدوین برنامه استراتژیک  سلامت جوانان درگروه سنی 30-19 سال بسته خدمت سلامت جوانان را طراحی نموده ومقرر گردید به صورت پایلوت در4 دانشگاه کرمانشاه تبریز- خراسان جنوبی -  سیستان و بلوچستان  به اجرا گذاشته شود و در صورت موفقیت  پس از بکار بردن  نظرات کارشناسان دانشگاههای منتخب و رفع مشکلات واصلاح بسته خدمت به سایر دانشگاهها تعمیم داده شود.

وی افزود دراستان کرمانشاه ، شهرستان پاوه جهت اجرای طرح انتخاب  شد .  در این شهرستان 16400 نفر جوان در سنین 30-19 ساله ساکن هستند که براساس برنامه زمان بندی شده 2000نفر آنان تا پایان آذرماه سال جاری مورد ارزیابی وضعیت سلامت قرار خواهند گرفت.

ایشان  یادآور شد مهمترین اقدامات و فعالیت ها در این طرح  عبارتند از    ارزیابی  مقدماتی سلامت  توسط کارشناسان بهداشتی ، معاینات پزشکی عمومی توسط پزشکان مراکز بهداشتی درمانی    تکمیل پرسشنامه سبک زندگی جوانان و ورود اطلاعات به نرم افزار سلامت جوانان و جمع بندی وگزارش دهی

وی در خاتمه افزود اعتبارات این برنامه توسط اداره سلامت جوانان تامین وپرداخت خواهدشد.