Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه این معاونت در خصصوص پیشگیری از سرطان گفت : سرطان از جمله بیماریهایی است
که تغذیه صحیح نقش تعیین کننده ای در پیشگیری و درمان آن ایفا می کند . متاسفانه
بر اساس پیش بینی های سازمان جهانی بهداشت روند ابتلا به سرطان در دنیا رو به
فزونی است . شیوه های زندگی جدید ، عدم استفاده از مواد غذایی تازه ، مصرف بالای غذاهای
کنسروی و نمک ، از جمله عواملی است که
زمینه بروز انواع سرطان ها را مهیا می سازد . بر اساس آمار و اطلاعات موجود ،
تغذیه در حداقل 35 درصد کل موارد سرطانها نقش تعیین کننده دارد
ایشان یادآور شد صندوق جهانی تحقیقات سرطان برای پیشگیری از سرطان سه راهبرد کلیدی را توصیه می کند :
در طول زندگی وزن مناسب را هدف خود قرار دهید ،روزانه حداقل 30دقیقه یا بیشتر فعالیت بدنی داشته باشید و غذاهای کیاهی را بیشتر انتخاب کنید ( مصرف گوشت قرمز را محدود و
از مصرف گوشت های فرآوری شده خودداری کنید )