کارگاه آموزشی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی برگزار شد

دکتر حمزه : اجرای برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی به نحو احسن در شبکه ها و تلاش مضاعف جهت کاهش کسورات برنامه مورد تاکید میباشد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه آموزشی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی (دستورالعمل نسخه 15) در تاریخ بیست و سوم تیر ماه سالجاری در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان با حضور مدیران شبکه،روسای مرکز بهداشت،کارشناس مسئولان طرح و گسترش،مسئولان امور دارویی شهرستانهای تابعه و گروه های فنی ستاد معاونت بهداشتی برگزار گردید.در این جلسه جناب آقای دکتر حمزه ریاست محترم مرکز بهداشت استان به بیان اهداف کارگاه پرداخته و بر اجرای برنامه مذکور به نحو احسن در شبکه ها و تلاش مضاعف جهت کاهش کسورات برنامه تاکید نمودند.همچنین درخصوص انتظارات ریاست محترم دانشگاه در راستای ارتقاء حوزه بهداشت نیز مطالبی بیان نمودند.

در ادامه مهندس اردلان معاون اجرایی  و مدیر گروه گسترش ،جزییات دستورالعمل برنامه پزشک خانواده را تشریح و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دادند.

۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶