اخبار

روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن جهت پخت و پز و تهیه سالاد می باشد .

روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن  جهت پخت و پز و تهیه سالاد می باشد .
از نظر ارزش تغذیه ای به ترتیب روغن زیتون بکر ، مخلوط و تصفیه شده اولویت بندی شده اند .

   

نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی با توجه به شعار هفته سلامت وخود مراقبتی واستفاده از تغذیه مناسب در  این خصوص  بیان داشتند در میان روغنها  روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن  جهت پخت و پز و تهیه سالاد می باشد انواع روغن زیتون شامل روغن زیتون طبیعی یا بکر ، روغن زیتون تصفیه شده و روغن زیتون مخلوط ( خام و تصفیه شده ) وجود دارد که از نظر ارزش تغذیه ای به ترتیب  بکر ، مخلوط و تصفیه شده اولویت بندی شده اند . روغن زیتون بکر  به دلیل  دارا بودن آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین  E ،  بتا کاروتن ونیز مقادیر بالای اسید چرب ضروری دارای ارزش تغذیه ای فراوانی  بوده و باید در برنامه غذایی گنجانده شود .

وی افزود دمای مناسب برای نگهداری روغن زیتون 20 تا 25 درجه سانتی گراد بالای صفر است . بنابراین نیازی نیست روغن زیتون در یخچال نگهداری شود .از روغن زیتون با شرایط دمایی پایین ( شعله کم گاز ) برای سرخ کردن سطحی به مدت کوتاه و فقط یک بار می توان استفاده کرد.

۳۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید